VIS SØGEFELTER
281 Biler til salg!
OM BILSIDEN

Brugte biler på Bilsiden.dk

Vi har en mission der handler om at gøre Bilsiden.dk til Danmarks bedste bilportal. Visionen handler om at bringe købere og sælgere sammen på en platform der gør det nemt for begge parter. Vi har skabt et brugervenlig univers, en handelsplatform for brugte biler og vi vil gøre den til den førende bilportal til gavn for dig som bruger. Vores portal er ikke kun forbeholdt forhandlere, som privat person er du velkommen til at oprette en gratis annonce, hvis du skal skifte bil. Der er samtidigt rig mulighed for at finde den nye hos os.

Hvis du er forhandler, har vi gjort mange processer nemmere for dig. Vi har blandt andet automatiseret en del processer, så du som forhandler ikke har noget arbejde med det, når du vælger at samarbejde med os. Vores avancerede systemer gør det automatisk for dig, hvorfor der opkræves et gebyr for det på den smarte måde. Det betyder at du kan bruge resurserne, på det der er mest spændene for dig, og samtidigt vedligeholde dit salg af brugte biler.

Derfor er den klare målsætning at skabe en spændende og førende bilportal, hvor brugerne kan oprette de fangende annoncer de ønsker sig. Så se mulighederne i det og brug portalen til gavn for alle jer brugere.. Bilsiden skal opleves som den hurtigste og nemmeste bilsøgning på nettet, så interesserede købere nemt og overskueligt kan finde præcis den brugte bil med de rigtige data, som de ønsker sig i moderne webbaserede omgivelser, hvor brugervenligheden altid er i top. Dette vil gøre eksponeringen af brugte biler mere interessant.

Vi vil altid formidle et moderne og brugervenlig site, i et enkelt men yderst funktionel design.  Vi ønsker at signalere noget seriøst, så brugerne altid nemt og hurtigt kan finde præcis det de søger. Bilsiden.dk er ikke pakket inde i mange reklamer, så du spilder ikke din tid på unødvendige klik.

Vi holder dig up to date om brugte biler

På bilsiden.dk kan du læse de seneste bilnyheder, biltest og anden information om brugte biler. Vi følger med i branchen og holder dig opdateret. Det gør dit valg nemmere, at du ikke skal lede mange steder efter information. Når man køber en brugt bil, handler det om tillid og informationer om bilen. Vi vil gerne samle det på vores portal, gøre det nemt og gennemskueligt for dig, uanset om du er køber eller sælger.

VI HAR TO MÅLGRUPPER:

  • Dig som privat sælger, eller købere af en god bil
  • Alle autoforhandlere

Forhandler af brugte biler på bilsiden.dk

Som forhandler på bilsiden.dk får du en række fordele, du får din egen lille plads på alle dine annoncer, hvor du kan ligge et billede af din forretning ind (som kan klikkes på for visning i fuld skærmstørrelse) og med plads til en lille beskrivelse af din virksomhed. Beskrivelsen er i punktform og indeholder op til 4. punkter med plads til 2. linjer tekst på hver, hvor du kort kan fortælle det vigtige om jer. 

Der er samtidigt mulighed for at uploade et logo på denne plads og derudover også få dit firmanavn på søgsiden, på alle dine annoncer som vises via søgninger. Vi kan også gøre det for dig. Du får også din egen side, hvor alle dine til salg biler vises samlet og dit billede af din bilforretning og logo vises automatisk også derinde. Vi har dermed gjort en del.. ud af at gøre dig synlig som forhandler, så dine biler får kundens opmærksomhed.

Vil du gerne have dit værksted på bilsiden.dk

Vores værkstedsside er gratis at være en del af, du kan selv oprette dig, eller vi kan gøre det for dig. Du opnår en god synlighed på vores portal, samtidigt får du mulighed for at give din pris på de opgaver vores kunder har.

Biler går nogengange i stykker og mangler service

Vi har valgt at gøre vores portal bred nok til også at rumme værksteder. Du kan som bruger af Bilsiden.dk, finde informationer om hvilket værksted der er tæt på dig. Vi gør det nemt og uforpligtende at indhente tilbud, på det du skal have lavet på din bil. Du spare tid, fordi vi har gjort det simpelt og lige til, at oprette din opgave på Bilsiden.dk.

Hvis du vil spare tid og penge, er vores værkstedsside et godt sted at starte. Du får udover dit tilbud som du modtager, også mulighed for at kigge på andre brugers anmeldelser af værkstedet.

Det handler om tillid

Køber af en brugt bil skal have tillid til købet, derfor er det essensen af Bilsiden.dk. Du skal som køber have fuld tillid til, at vores site er seriøst og kvalitetsbevidst. Du skal kunne finde den rigtige bil der passer til dit behov, du skal kunne få fuld overblik og information. Vi giver dig derfor også mulighed for, at undersøge om der er restgæld i bilen. Du kan kigge på forsikring, finansiering, synsrapporter og finde muligheder for leasing. 

Vi samler informationerne og giver dem videre til dig.
 

Hvorfor skal du vælge Bilsiden.dk?

Vi har et brugervenligt og enkelt website, hvor du nemt kan søge efter en brugt bil med de kvaliteter, du vil have, der er ingen skjulte gebyrer eller begrænsninger for antal annoncer. Er du autoforhandler, kan vi hjælpe dig med automatisk at få alle dine bilannoncer på Bilsiden.dk, uden at du selv skal gøre noget og vi scanner dem først efter din godkendelse. Vi er din samarbejdspartener, når du skal sælge dine brugte biler.

Så tag en gratis prøvetur og opret din første annonce hos os – kør med Bilsiden.

Biler i Fokus

Del på