VIS SØGEFELTER
281 Biler til salg!

PERSONOPLYSNINGER HVORDAN BESKYTTER VI DEM?

Når du opretter dig som bruger på Bilsiden.dk, bliver de oplysninger som du indtaster ved tilmeldingen registreret.
Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert, og er kun tilgængelige for dig og de betroede databaseansvarlige medarbejdere hos Bilsiden.Vi sælger eller videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

Behandlingen af dine personlige oplysninger skal ifølge persondataloven opbevares fortroligt og sikkert.Vi gemmer dine oplysninger på ganske få computere og med begrænset adgang, som er placeret kontrollerede steder så sikkerheden er i top.
Vi kontrollere løbende vores sikkerhedsforanstaltninger så de håndteres forsvarligt.
Klik her for at læse vores Cookie og Privatlivspolitik

 

 

PERSONDATAPOLITIK HOS BILSIDEN.DK

Vi gemmer kun de persondata du selv oplyser ved oprettelse af annoncer, som er relevant for din aktivitet hos Bilsiden.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for din annoncering på Bilsiden.dk. 

 

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet, mens du bruger vores site.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Bilsiden.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmelder vores hjemmeside

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://www.bilsiden.dk er Media-I , 8700 Horsens.

 

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet når du fjerner din  annonce fra Bilsiden.dk.

 

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Bluehost ,som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Bluehosts datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

DINE RETTIGHEDER

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse support @ .

Biler i Fokus

Del på