Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW?

Volkswagen, eller VW, er som sagt et tysk bilmærke, som har hovedsæde i Wolfsburg. Og der er bestemt ikke tale om nogen lille bilproducent. Det er ejet af Volkswagen Group, som var verdens største bilproducent i 2016, og VW er det bedst sælgende bilmærke i denne gruppe, så der er altså tale om en betydelig andel af hele udbuddet.

VW’s historie er lidt speciel, for det var altså selveste Adolf Hitler, der grundlagde virksomheden, dog under et andet navn, nemlig KdF-wagen, som stod for Kraft durch Freude. Den første bil har også en lidt speciel historie, for den blev nemlig udviklet af Ferdinand Porsche, som vi jo kender som grundlægger af luksusbilfabrikanten Porsche. Der blev dog aldrig leveret nogen bil fra fabrikkerne inden og under Anden Verdenskrig, og derfor var det først efter krigen, at der kom biler fra fabrikken ud til almenheden.

Det var særlig VW Type 1 bilen, der havde stor succes, og det blev faktisk den mest producerede bil nogensinde. Den overtog denne plads fra Ford T, men denne plads er dog siden overtaget af Toyota Corolla. Men det er alligevel en imponerende præstation. Siden da har bilfabrikanten blot udviklet sig mere og mere, og de har blandt andet leveret banebrydende teknologi til biler både i form af teknologier til motorer og til inde i bilerne. Der har dog også været nedgangsperioder, og det var særligt i slutninger af 60’erne, at VW havde problemer. Men omkring 1973 fik de oprejsning med lanceringerne af VW Passat og Golf, som virkelig blev succeser, som folk ønskede at købe. Disse modeller er stadig i produktion den dag i dag, og de bliver stadig benyttet rigtig meget af forbrugerne. Det vidner om, at det er design og kvalitet, som folk virkelig har taget til sig, og som appellerer til dem.

VW som brugtbil

Volkswagen, eller bare VW, er et bilmærke, som rimelig konstant har været populært igennem utrolig mange år. Det er et tysk bilmærke, og som de fleste jo nok ved, så er tyskerne kendte for at levere biler, som bare fungerer solidt. Dette er absolut ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Det hele er velgennemtænkt, og derfor får man også bare virkelig et stykke automobil, som er alle pengene værd, når man vælger at købe bil af dette mærke. Der findes også et rigtig godt sortiment hos dem, hvor man både kan få de helt små biler, som er rigtig gode til at køre inde i byen. Her tænkes der blandt andet på VW Up! og VW Polo, som er rigtig gode indenfor deres klasse. Man kan dog også få de lidt større familiebiler som for eksempel VW Passat, som også er en rigtig populær bil på grund af dens flotte design og utrolig gode praktiske evne. Den kan stort set rumme alt det, som en familiebil skal kunne rumme, og så er den tilmed rigtig lækker at køre. Man kan også få versioner med virkelig mange hestekræfter, sådan at man virkelig kan mærke, at man kører en bil med noget styrke. Så er der også de helt store modeller som Tiguan og Touran, som der også er flere og flere familier, der vælger at købe. Fælles for alle dem, der vælger at købe en af disse biler er, at tilfredsheden ikke er til at tage fejl af. Det er stort set alle, der er virkelig tilfredse med deres køb, og det gælder faktisk uanset, om de har valgt at købe en ny eller en brugt VW. Men man kan så også sige, at VW har haft utrolig mange år at øve sig i omkring dette med at producere biler, og det er de altså blevet virkelig gode til. De er stille og roligt blevet bedre og bedre, og i dag er VW et af de mærker, som eksperter altid refererer til, når de skal tale om kvalitet og værdi for pengene.

Konkurrenter i samme klasse er blandt andet BMW, Citroen og Mazda.

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte VW’er, du finder på vores side:

VW Golf:

 • Nypris ligger mellem 250.000-650.000 kr., og de dyreste er altså tæt på at være virkelige racerbiler.
 • Vælg mellem motorer fra 1.0 liters op til 2.0 liters.
 • Yder fra 115 hestekræfter til 300 hestekræfter.

VW Passat:

 • Nypris ligger mellem 300.000 og 500.000 kr.
 • Motorer fra 1.4 liters til 2.0 liters.
 • Yder mellem 110 og 170 hestekræfter.

VW Polo:

 • Nypris mellem 130.000 kr. og 250.000 kr.
 • Fra 1.0 liters til 1.4 liters motorer.
 • Yder mellem 60 og 110 hestekræfter.

VW Touareg:

 • Nypris mellem 700.000-2.000.000 kr.
 • Fra 3.0 til 6.0 liters motorer.
 • Yder mellem 250-450 hestekræfter.

VW Touran:

 • Nypris mellem 300.000-450.000 kr.
 • Vælg mellem 1.2 liters til 2.0 liters motor.
 • Yder mellem 110 og 180 hestekræfter. 

VW Up:

 • Nypris mellem 90.000-190.000 kr.
 • Kun mulighed for 1.0 liters motor, som meget brændstofbesparende.
 • Yder 60-90 hestekræfter.

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte VW’er:

Hvis man skal til at købe bil, og man ikke helt har besluttet sig for, om det skal være køb af en ny bil eller en brugt bil, så kan de fleste overveje, om VW ikke ville være et fordelagtigt valg. En brugt VW holder generelt i mange år og standen bliver ved med at være god. Der er simpelthen gjort så mange ting rigtigt, i produktionen af bilerne, så man sjældent bliver skuffet over investeringen i en VW. Det er gennemtænkte løsninger over hele linjen, og man får oftest en god portion ekstraudstyr med, fordi minimumsstandarden er så høj på bilerne.

En brugt VW kan man altså ikke komme galt af sted med. I hvert fald ikke som investering. Dette skyldes i høj grad på grund af den kvalitetsstandard, som VW har opnået igennem årene. Det giver stabilitet i hverdagen, når man ved, at en brugt VW formår at holde sig kørende år efter år, uden en masse bøvl med biludstyret. Man kommer heller ikke til at opleve særlig meget af, at man skal indlevere en brugt VW på et værksted, fordi der er noget, der ikke fungerer. Modellerne er designet og konstrueret så optimalt, at det er minimalt, hvad man kommer til at bruge af tid på et værksted. Dette tiltrækker naturligvis de fleste, for er der noget, som der er rigtig mange mennesker, der er trætte af, så er det at have deres bil på et værksted.

Andet læsestof til dig, der overvejer en brugt VW:

VW Golf blev årets bil i verden i 2013: http://teknikensvarld.se/volkswagen-golf-ar-arets-bil-i-varlden-2013-119037/.

Positive ord med på vejen omkring VW Up: http://www.fdm.dk/biler/test-teknik/biler-paa-vej/vw-up-er-blevet-spraelsk

Biler i Fokus

Del på